Εικονικά Βιβλία ή Περιοδικά
και Ηλεκτρονικοί Κατάλογοι

Είναι τα εικονικά έντυπα, που προσομοιώνουν ένα περιοδικό ή ένα βιβλίο με το ξεφύλλισμα των σελίδων του ακριβώς όπως ένα φυσικό περιοδικό ή βιβλίο !!

Η τελική μορφή που θα δώσουμε στο Εικονικό σας Βιβλίο, το Περιοδικό, ή τον Ηλεκτρονικό σας Κατάλογο, θα είναι κομψή, επαγγελματική, απλή στην χρήση, αλλά και εμπλουτισμένη με Ελληνικά μενού και Οδηγίες.

Τι Είναι οι Ηλεκτρονικοί Κατάλογοι και τα Εικονικά Βιβλία;

Ένας ηλεκτρονικός κατάλογος, (eCatalogue) είναι ένα εικονικό έντυπο, που προσομοιώνει ένα περιοδικό ή ένα βιβλίο με το ξεφύλλισμα των σελίδων του ακριβώς όπως ένα φυσικό περιοδικό ή βιβλίο. Σε κάθε Κατάλογο με ξεφύλλισμα που δημιουργούμε έχουμε μεριμνήσει να μπορείτε, να τον διαχειρίζεστε είτε με το ποντίκι είτε με την αφή, σε συσκευές που διαθέτουν τέτοια οθόνη, ακουμπώντας στην άκρη ή τις γωνίες, στη σκιά της κάθε σελίδας και σύροντας.
Ένα εύκολο μενού στα Ελληνικά προσφέρει πλήθος άλλες δυνατότητες προβολής και ευκολίες χειρισμού.

Σε τι μας χρησιμεύουν;

Κάθε ηλεκτρονικό βιβλίο ή ηλεκτρονικός κατάλογος που δημιουργούμε, είναι ιδανικά αν θέλετε:

  1. Να δημοσιεύσετε eBooks.
  2. Να διανείμετε OnLine, περιοδικά, εφημερίδες, φυλλάδια ή εταιρικές εκθέσεις.
  3. Να αναρτήσετε στο Ιντερνέτ, έγγραφα για παρουσίαση εκδηλώσεων, ενημερωτικά δελτία, εκπαιδευτικά βιβλία.
  4. Να αναρτήσετε τα διαφημιστικά φυλλάδια της εταιρείας σας, ή τους καταλόγους των προϊόντων σας.

Γενικά, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε και να αναρτήσετε, κάθε είδος πολυσέλιδου ηλεκτρονικού εγγράφου, το οποίο μπορεί να έχει ως περιεχόμενο, προϊόντα της επιχείρησής σας, ειδικές προσφορές, συγγραφικό έργο, οδηγίες χρήσης ή ακόμα μπορεί να είναι ένα άλμπουμ με προσωπικές οικογενειακές στιγμές (π.χ. γάμος, βάπτιση), εταιρικές εκδηλώσεις (π.χ. συμμετοχή σε έκθεση, εταιρικό πάρτι).

Ενσωμάτωση Βίντεο, Ήχου, YouTube, Vimeo, και Συνδέσμων.

♦ Θέλετε να βάλετε στο eBook με το Εφέ του Ξεφυλλίσματος, ένα αρχείο βίντεο σε κάποια σελίδα του; ΜΠΟΡΕΙΤΕ !
♦ Ενσωμάτωνουμε, υπερσυνδέσεις (links). Σε επιλεγμένα σημεία του καταλόγου, ακόμη και αν έχει δημιουργηθεί από προηγούμενα έντυπά σας από χαρτί, προσθέτουμε την ικανότητα διασύνδεσης (link) προς ορισμένα σημεία, του ηλεκτρονικού καταλόγου (μπορεί να είναι εικόνες ή κείμενο) ώστε να οδηγούν σε συγκεκριμένες διευθύνσεις που εσείς θα θέλετε και μπορεί να είναι προς την ιστοσελίδα σας, προς τη σελίδα κοινωνικής σας δικτύωσης (Facebook κ.λπ.) ή να ενεργοποιείται η αποστολή email προς εσάς.

Πλεονεκτήματα των Ηλεκτρονικών Περιοδικών και Καταλόγων !

♦ Οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι, λειτουργούν παράλληλα και συμπληρώνουν την ιστοσελίδα σας.
♦ Αναβαθμίζετε την εμπειρία της εξυπηρέτησης των πελατών σας, με ένα Ηλεκτρονικό Έντυπο που θα τους εντυπωσιάσει καθώς μπορούμε να ενσωματώσουμε και πλήθος media περιεχόμενο (Βίντεο, ήχο, φωτογραφίες).

Αποκτήστε, ένα διαδραστικό περιοδικό ή καταλόγο ή online φυλλάδιο με πλούσιο media περιεχόμενο, που προσαρμόζεται στην οθόνη του χρήστη και διαβάζεται με ευκολία από κάθε συσκευή.

Επικοινωνία με eCatalogue.gr